Servicii de transport

ALMA TOP va pune la dispozitie o gama variata de servicii transport marfa in Bucuresti si in tara. Preturi negociabile.

Servicii de transport in regim exclusiv

Va punem la dispozitie autoutilitare exclusive de marfa cu capacitate de 3,5 tone atat pentru marfuri generale cat si pentru colete, care sa preia marfa dvs. in deplina siguranta si in termene de livrare cat mai scurte.

Distributie marfa si colete

Distribuim la cerere colete si marfuri diverse ( paleti, cutii, baloti ) in regim de grupaj in toata tara. Oferim siguranta maxima pentru marfurile clientilor si tarife cat mai reduse.

Curierat in regim de urgenta

Servicii de curierat in regim expres pentru marfa si colete in Bucuresti si in tara. Stim ca timpul este pretios pentru dvs. si de aceea va punem la dispozitie acest serviciu indiferent de rutele urbane sau interurbane.

Servicii de mutari si transport bagaje

Pentru pesoanele fizice oferim servicii de mutare, transport mobila, bagaje. Avem personal calificat in descarcare si incarcare mobila. Daca este necesar, acestia va pot ajuta la dezasamblarea mobilierului, a impachetarii si transportului pana la masina.

Servicii distributie electrocasnice

Efectuam servicii distributie aparatura electrocasnica si electronica pentru companii si persoane fizice. De asemenea, mai transportam aparatura medicala, aparatura pentru sonorizare, aparatura pentru industria alimentara si textila.

Transport vehicule si utilaje usoare

Realizam transport vehicule usoare, precum: ATV-uri, motociclete, biciclete, motoscutere, precum si utilaje constructii: masini de tencuit, pompe, mixere, picamere, scule si alte unelte. De asemenea, aiguram transport pentru materiale de constructii si amenajari.